Voor bruidsparen

De Nederlandse TrouwBranche Organisatie is naast de rol als brancheorganisatie voor trouwprofessionals, ook hét informatiecentrum voor jullie als bruidspaar. Dit betekent dat jullie bij vragen of een mogelijk conflict met een trouwleverancier, contact kunnen opnemen met de NTBO. Lees hieronder wat de NTBO doet voor bruidsparen en wat we voor jullie kunnen betekenen tijdens het organiseren van jullie huwelijksdag.

Keurmerk TrouwenLet-op-dit-logo-Keurmerk-Trouwen

Jullie willen natuurlijk dat alles goed geregeld is op jullie huwelijksdag. Het Keurmerk Trouwen is er om jullie hierbij te helpen!
Betrouwbaar en professioneel; dat zijn de bedrijven die het Keurmerk Trouwen dragen. Met de inzet van deze leveranciers kunnen jullie als bruidspaar een mooie huwelijksdag verwachten. Dit keurmerk wordt uitgegeven door de Nederlandse TrouwBranche Organisatie. Wat het Keurmerk Trouwen precies inhoudt en waarop de bedrijven zijn getoetst, kan je hier lezen.

Onafhankelijke reviewsite Bruiloft Ervaring

Bruiloftervaring.nl is dé onafhankelijke reviewsite waar je alles vindt voor het organiseren van jullie trouwdag. Lees de ervaringen van andere bruidsparen en ontdek hiermee de beste en leukste leveranciers voor jullie dag! Ook geven we veel praktische informatie, kan je gebruik maken van een handige online checklist en krijg je de beste tips & tricks van de trouwprofessionals. Alle leveranciers die het Keurmerk Trouwen mogen dragen, vind je tevens op Bruiloft Ervaring.
Neem dus een kijkje op www.bruiloftervaring.nl!

Hulp bij een klacht

Hebben jullie een klacht over een bedrijf, aangesloten bij de Nederlandse TrouwBranche Organisatie? Wij treden op als mediator voor het oplossen van een klacht of conflict. Samen zorgen wij voor een juiste oplossing, omdat wij niets liever willen dan dat jullie kunnen blijven genieten van, of terugkijken op, een onvergetelijke huwelijksdag. Willen jullie graag een klacht indienen of een probleem bij ons voorleggen, neem dan contact op met de Nederlandse TrouwBranche Organisatie via info@ntbo.nl of telefoonnummer 076 – 888 1185.

Hoofdpartners

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Contact

NTBO
Wagenstraat 78
4845 CX Wagenberg
T: 06 - 50 68 87 52
E: info@ntbo.nl / redactie@ntbo.nl