Trouw(branche)monitor

Trouwbranchemonitor
Als Nederlandse TrouwBranche Organisatie hebben we als doel om de ontwikkeling, kwaliteit en professionaliteit van bedrijven in de trouwbranche te bevorderen. Daarom doet de NTBO onderzoek naar de ontwikkelingen en trends in de trouwbranche en kunnen we zo nog beter inspelen op de behoeften van ondernemers in de trouwbranche. De resultaten van dit onderzoek worden verwerkt in de Trouwbranchemonitor.

Trouwmonitor
Naast de Trouwbranchemonitor doet de NTBO ook onderzoek onder trouwend Nederland. De NTBO is hét informatiecentrum voor bruidsparen en zorgt dat kennis en informatie toegankelijk is. Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de behoeften van bruidsparen, wordt jaarlijks een onderzoek uitgevoerd middels de Trouwmonitor.

De Trouwbranchemonitor en Trouwmonitor rapportages worden kosteloos aan NTBO-leden beschikbaar gesteld. Voor niet-leden of andere belanghebbenden zijn de rapportages verkrijgbaar voor € 59,- per rapportage (excl. BTW). Voor studenten geldt een gereduceerd tarief van € 29,50. U kunt hiervoor contact opnemen via ons contactformulier.

Hoofdpartners

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Contact

NTBO
Wagenstraat 78
4845 CX Wagenberg
T: 06 - 50 68 87 52
E: info@ntbo.nl / redactie@ntbo.nl