Nieuw concept Nederlandse Open Trouwdag

Nieuw-concept-Nederlandse-Open-Trouwdag
Nieuw concept: Nederlandse Open Trouwdag
De Open Trouwlocatie Dag heeft een nieuw concept en een nieuwe naam: Nederlandse Open Trouwdag! Met dit nieuwe concept wordt de Nederlandse Open Trouwdag een evenement, waar alle leden van de NTBO centraal staan en zich kunnen presenteren aan aanstaande bruidsparen. De bruidsparen maken tijdens deze Open Dag, die plaatsvindt op zondag 13 maart 2016, op een inspirerende en actieve manier kennis met de leukste trouwleveranciers en ontvangen veel handige tips & tricks voor het organiseren van hun droombruiloft.

Als NTBO stimuleren wij met dit nieuwe concept de samenwerking tussen onze leden, waarbij een optimale win-winsituatie wordt gecreëerd en veel potentiële bruidsparen op actieve wijze worden bereikt. Voor u als trouwleverancier is de Nederlandse Open Trouwdag de uitgelezen kans om uw vakkennis te laten zien en op een laagdrempelige en actieve manier, potentiële bruidsparen te ontmoeten en te enthousiasmeren voor uw bedrijf. Daarnaast kunt u op unieke wijze samenwerken en netwerken met uw branchegenoten.

Hoe werkt het?
De Nederlandse Open Trouwdag is een actieve dag met een inspirerend programma op diverse en unieke locaties door Nederland. Wij vragen van iedere deelnemer een actieve bijdrage, dit betekent geen stands of alleen uw product neerzetten! Als trouwleverancier kunt u uw locatie beschikbaar stellen als zijnde gastlocatie; dit kan een trouwlocatie zijn, maar denk ook aan een showroom, atelier of winkel. Daarnaast kunt u als leverancier een workshop, demosessie of inspirerende lezing geven, rondleidingen houden of gaan speeddaten met potentiële bruidsparen. Als leverancier kunt u zich natuurlijk ook voor meerdere onderdelen opgeven.

Om deze dag te laten slagen zijn wij afhankelijk van uw bijdrage! Hoe meer leveranciers zich aanmelden des te gevarieerder het programma per locatie zal worden.

Ieder onderdeel van een huwelijksdag komt aan bod tijdens het programma. Denk o.a. aan workshops over tafelstyling of ontspannen voor de camera staan; een lezing over het vinden van dé droomjurk of tips voor een geslaagde feestavond. De bruidsparen krijgen een rondleiding door de locatie en kunnen speeddaten met de leukste trouwleveranciers die aanwezig zijn op de betreffende locatie. Het doel is om bruidsparen te inspireren en ze te laten kennismaken met zoveel mogelijk leveranciers. Na afloop ontvangen zij een goodiebag met daarin alle informatie over de aanwezige trouwleveranciers.

Nieuw-logo-Nederlandse-Open-Trouwdag
Hoe kunt u zich aanmelden?
Bent u net als ons enthousiast over het nieuwe concept, meld u dan nu aan als deelnemer van de Nederlandse Open Trouwdag! Via het aanmeldformulier kunt u aangeven op welke manier u graag uw bedrijf wilt presenteren op zondag 13 maart 2016. Zodra de deadline is verstreken, nemen wij contact met u op voor de invulling van de dag.

Nadat we de aanmeldingen binnen hebben, delen we de locaties in per regio. Hierna zullen wij, in overleg met u, de trouwleveranciers met de gastlocaties verbinden. Op deze manier zorgen wij ervoor dat op iedere locatie een gevarieerd programma wordt aangeboden. Uiteraard kunt u doorgeven als u graag op een bepaalde locatie uw bijdrage wilt leveren, of als locatie voorkeur heeft voor bepaalde trouwleveranciers. Heeft u een samenwerkingsverband als locatie met trouwleveranciers, of andersom, ook dan kunt u gezamenlijk meedoen aan de Nederlandse Open Trouwdag!
Let op: deelname aan de Nederlandse Open Dag is alleen bedoeld voor leden van de NTBO. Uiteraard kunnen niet-leden lid worden van de NTBO en zo toch meedoen aan deze editie van de Nederlandse Open Trouwdag! Benieuwd welke leden in uw regio zijn gevestigd? In onze leden-overzicht vind u alle leden en kunt u zoeken per provincie.

Voor deelname aan de Nederlandse Open Trouwdag vragen wij een vergoeding van €50,- excl. BTW. Voor dit bedrag kunt u met meerdere activiteiten inschrijven.
Hiervoor krijgt u terug:

  • Op laagdrempelige en actieve wijze in contact komen met potentiële bruidsparen
  • Samenwerken en netwerken met branchegenoten
  • Exposure via Bruid & Bruidegom, ThePerfectWedding.nl, Wedding Goodiebag en Wishes and Weddings
  • Exposure via onze social media kanalen
  • Promotiemateriaal print/online
  • Link naar uw bedrijfswebsite + omschrijving van uw actieve bijdrage op nederlandseopentrouwdag.nl (website komt februari 2016 online)
  • Ondersteuning van de NTBO voor invulling van het programma
  • Bemiddeling voor het koppelen van deelnemende leveranciers en locaties

Voor vragen, suggesties of tips kunt u altijd contact met ons opnemen via opendag@ntbo.nl.

Aanmelden voor de Nederlandse Open Trouwdag maart 2016 is niet meer mogelijk.

Hoofdpartners

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Contact

NTBO
Wagenstraat 78
4845 CX Wagenberg
T: 06 - 50 68 87 52
E: info@ntbo.nl / redactie@ntbo.nl