Over NTBO

De Nederlandse TrouwBranche Organisatie (NTBO) is hét informatiecentrum voor bruidsparen en leveranciers in de trouwbranche. Het doel van de NTBO is het bevorderen van de ontwikkeling, kwaliteit en professionaliteit van de aangesloten bedrijven in de trouwbranche. Wij willen ervoor zorgen dat kennis en informatie toegankelijk en beschikbaar is voor zowel ondernemers als bruidsparen.

De NTBO organiseert diverse evenementen voor zowel leveranciers als bruidsparen, zoals de TrouwBrancheBorrels, de Open Trouwlocatie Dag en de Dutch Wedding Awards.

Daarnaast geeft de NTBO het Keurmerk Trouwen uit. Dit keurmerk staat voor professionele, betrouwbare en innovatieve bedrijven in de trouwbranche. Deze bedrijven hebben het Keurmerk Trouwen verdiend omdat zij met hoge cijfers de bedrijfsscreening hebben behaald, uitgevoerd door een extern, onafhankelijk onderzoeksbureau.

Elk bedrijf werkzaam in de trouwbranche kan zich aansluiten als lid bij de NTBO. Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Hoofdpartners

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Contact

NTBO
Wagenstraat 78
4845 CX Wagenberg
T: 06 - 50 68 87 52
E: info@ntbo.nl / redactie@ntbo.nl